Läckert tyg

Det här tyget köpte jag för några veckor sedan. Föll direkt för den röda och cerisa färgen i kombination. Hade först tänkt att det skulle bli 2 gardinlängder till mitt arbetsrum, men nu börjar jag undra om det inte blir för mycket. Rummet är ganska litet och jag har den del andra röda detaljer i rummet, matta, pläd osv. Vill ju inte att det blir bordellkänsla istället för höstmys av det hela. Frågan är om det skulle kunna funka som hissgardin istället? Tyget heter Carmen och finns på Åhléns.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ett tips är att förlänga gardistången så att gardinerna hänger mer för väggen, om du förstår vad jag menar. Så bara lite av gardinen syns utifrån..då ser fönstret större ut från insidan. Erume?!;) Höll på att glömma!!! Tyget är skitsnyggt!!

Kattfot sa...

Anna: Ja visst är det fint, finns i en svart/vit variant också.
Det var ett himla smart tips, hade jag aldrig kommit på. Ska testa, tyvärr kommer det en bokhyllesektion ganska nära fönstret (och ett hörn på andra sidan)men det kanske funkar ändå...finns ju en liten väggsnutt att ta av.

Minna Mercke Schmidt sa...

Det där tyget gillade jag! Ska genast till Åhlens. Vet inte vad jag ska ha det til riktigt, men måste få se det i verkligheten.
Kul att ha hittat din sida förresten!