Äntligen fredag!

Har inte hunnit blogga på flera dar. Men som tur är känner jag mig pigg trots en hektisk vecka - till skillnad från förra helgen. Nu ska jag äntligen få lite pysslat. Igår köpte jag material till julkort på Panduro. Ja, jag erkänner....det kanske är lite väl tidigt. Men jag fick sån inspiration och då var det lika bra att slå till.

Dessutom är dags att stoppa ner de tre påsar med tulpanlökarna som ligger och väntar.

Ha en riktigt skön helg allihop!

4 kommentarer:

JULIEK sa...

Å så fin helg du har framfør deg. Jættetrevligt med julkort pyssel. Nei det er vel inte for tidlig, det nærmer seg nu, och så er det så viktig å gjøre saker nær man kjenner for det. Ha det så bra : )

Anonym sa...

Ha en kjempe herlig helg med julekortpyssel!Vi får vel se etterhvert:) Koselig å være tidlig ute.
Hei så lenge

JULIEK sa...

Så fin du har fått din blogg. Tyckte mycke om at du har fått farge rundt navn och bilder. Har provat selv, men inte fått det til enda. Måste kanskje fråga deg efterhvert : )

Kattfot sa...

Julie: Har blivit ett julkort iaf, bara för att testa min idé. Jag uppgraderade till blogger beta. Det blev genst mycket lättare att byta färg och lägga till länkar (som jag inte fattat hur man gör förut). Kul att du gillar det :-) Har bytt färger 100 ggr redan för jag har så svårt att bestämma mig.

Anniche: Ja, ska nog våga visa något kort i alla fall *hihi*