Lågsäsongen har börjat

Efter hösten och julens ganska så intensiva pysslande och fixande (och jobbande) så är jag inne i en lågsäsong. Ingen idé att tvinga fram något, inspirationen brukar infinna sig när man minst anar det. Under tiden njuter jag av att botanisera runt på alla härliga bloggar som finns.

Har en hel del påbörjade projekt i lådorna. Bland annat nya små dockor med färgglada detaljer. Innan jul tovade jag ägghuvor, men några blev på gränsen till för små och då får man ju hitta på något annat användningsområde. Den på bilden är halvklar än så länge - jag funderar fortfarande på hur huvudet ska se ut. Något fattas men det kommer jag på så småningom ;-)

Ha en riktigt skön söndagkväll! Själv ska jag krypa upp i soffan framför Audrey Hepburn och "My fair lady" som min käre sambo överraskade mig med i fredags. Jag samlar nämligen på Audrey Hepburn-filmer :-)

6 kommentarer:

JULIEK sa...

Så søt en liten docka. Hur gjør du deras kroppar, stickar du dem, eller tover du bare en yllesboll?

Sisah sa...

Oh, you finished your fairy.Wonderful! I am a bit disappointed as I really expected you would show us the process of making one. I guess it´s a secret....

Anonym sa...

Så søt engel, var nydelig slik den er nå syns jeg....

Søndag er brukt slik søndagen skal brukes også, med en god film :)

Jeg var og så en håndball kamp, en vennskapskamp mellom Norge og Sverige.....må innrømme at dere slo oss ganske kraftig....!

Hulda sa...

Så søt liten alvedukke. Nydelig.

Kattfot sa...

Julie: Jag tovar kroppen. Just den här har jag först tovat med såpa som formen av en ägghuva. Sen har jag stoppat den med ull och tovat fast en bottenplatta. Men de andra dockorna jag visat har jag tovat med nål.

Sisah: I promise I´ll try to document the making of a doll for you. I always forget to take pictures when making them. I´ve user a couple of different teqniques, so I´m sure I can give som secrets away ;-)

Karna: Tack :-) Ja det är mysigt en söndagkväll, fast vi råkade ut för strömavbrott mitt i filmen...

Hulda: Tack snälla rara!

A sa...

Du gör så söta tovade saker! Förstår vad du menar, det är lite lågsäsong innan våren tar fart nu. Kram!