Think pink!

Håller just nu på att botanisera bland fröer och planera sommarens rabatter. Det börjar alltid med att gå igenom bilder från trädgården, jag glömmer ju så lätt hur det faktiskt såg ut. Jag startar därför ett eget litet tema för några dagar framöver. Rosa är en av mina absoluta favoritfärger och det är ingen ovanlighet att jag väljer den rosa om en blomma finns i olika färger. Temat "färger i min trädgård" får därför börja med rosa.


Gardenplanning always starts with going through pictures from my garden. I thought I could some photos to present a theme called "colours of my garden". Pink is one of my favourite colours, so why not start with - pink!

9 kommentarer:

Karin sa...

Härliga bilder! Vilket trevligt tema, det ser jag fram emot att läsa om. Rosa blommor är mina favoriter med, inte minst när det gäller rosor. Har läst din blogg ett tag men har varit dålig på att kommentera hittills. Jag länkar till din blogg om det är ok! :)

JULIEK sa...

Ååååå jaaaa er det inte herligt å planere vårens rabatter og trædgård. Jag har alle farger, men har satt væksterne slik at dom vokser i ulike perioder, slik har jag alltid blommer i rabatten.

Kattfot sa...

Karin A: Tack snälla som länkar, blir jätteglad :-)

Julie K: Visst är det, men ibland blir det lite svårt för det finns ju så mycket man vill ha.

Sisah sa...

Pink to make the boys wink ...that´s what my husband says, when I use pink*grin*
What do you combine these pink beauties with?

Hulda sa...

Så lurt tema du har laget deg. Det skal bli artig å følge med bloggen din framover, på blomstene dine. Jeg er også glad i rosa blomster, har endel av det i hagen. I fjor hadde jeg to nydelige rosa nelliker i krukker ved inngangspartiet. De blomstret til langt ut på høsten. Jeg hadde også en fin rosa margeritt som blomstret hele sommeren og helt til høsten kom.

Anneli sa...

Du är ju så pysslig och huslig av dig = ) Skulle vilja vara det jag med *flinar*
kram

Kattfot sa...

Sisah: Most of the flowers in this collage are actually from the same border, where they grow with stachys, purple heuchera and geraniums.

Hulda: Ja jag tyckte det kunde vara ett trevligt sätt att få lite fart så mitt bloggande ;-)

Anneli: Hallå där, vet nog att du kan va ganska pysslig du med ;-)

Lis vom Lindenhof sa...

Beautiful color, pink is also my favorite

Johanna sa...

Va roligt tema =)