6 underliga saker

Lusthuset utmanade mig att berätta 6 underliga saker om mig själv *gulp*

1. Lider av beslutsångest. Följ inte med mig till plantskolor, tygaffärer & pysselbutiker om du har bråttom.

2. Har alldeles för vild fantasi (om det nu är möjligt).

3. Har svårt att hålla mig vaken när jag åker bil, tåg, buss (som passagerare alltså). Zzzz!

4. Älskar ordning och reda. Däremot är jag dålig på att hålla efter eftersom jag är lite lat och då blir jag irriterad för att det inte är ordning.... hmm...dags att bryta cirkeln?

5. Kan titta på djur i timmar. Blir barnsligt förtjust om jag ser en hare, rådjur eller räv på tomten och det har vi ju nästan jämt!

6. Blir stressad av Kalle Anka och Piff & Puff.

... och jag utmanar i min tur Pralinen Anneli, Annica, Pyssliga Åsa och såklart vem som helst som är sugen på att hänga på.

REGLER:Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Antaget och klart!

Lusthuset sa...

KUL att du antog utmaningen. Tack! Roligt att läsa. Skulle kunna gällt mig också. Ha en skön kväll, kanske med melodifestivael? Vi brukar har en liten fest härhemma då så blir det lite roligare. Kram, kram

JULIEK sa...

Ha ha jag elsker også ordning, men er jættelat och blir så frustrert nær det inte er ordning i huset ha ha : )