Den långsamma lyckan

...åh det låter väl helt underbart!? Det är inledningen till mitt senaste bokköp, Bonniers stora bok om broderi. Har länge tänkt köpa något om broderi och den här blev perfekt att börja med. Så mycket fina bilder, intressant läsning och lättfattade förklaringar. Den kommer vara min favorit en lång tid framöver. Blir lite sugen på fler böcker om broderi, kanske någon som har några bra tips?

I´ve never had a book about embroidery before, so last week I decided to buy this one. Felt like a good book to start with, but I suddenly feel a desire for more...

5 kommentarer:

Karin sa...

Vilket trevligt boktips! Jag har tagit upp broderandet igen och skulle verkligen behöva en bok. Inga tips angående andra böcker från mig mao. :)

Lusthuset sa...

Det är väl en trevlig bok, om man som jag gärna skulle vilja börja brodera, men är lite trögstartad så är den verkligen full av inspiration. Köpte den för något år sedan och har den framme då och då.

Mrs M sa...

Den ser jättefin ut :-), dömer boken efter omslaget... Jag såg en annan på bokrean, men den verkade bara vara sisådär. Måste kika efter den här!

Kattfot sa...

Karin: Kul att du börjat igen. Själv vill jag lära mig lite annat än korsstygn.

Lusthuset: Det låter lovande då har jag gjort ett bra köp ;-)

Mimmi: Ja visst är det fin, kan erkänna att jag först valde den efter omlsaget (beställde från bokus).

Anonym sa...

Den boken är så bra! Vi hade den i skolan och jag har länge varit sugen på den. Tror jag såg den på rea nu i en tidning, så jag kanske ska passa på. *ler*