Samlare

Det är något med babushkor som jag inte kan motstå. Om jag någongång skulle börja samla på något, så tror jag det skulle kunna bli såna här dockor. Kanske det börjar nu, med den
här, som jag bara inte kunde låta bli att köpa på loppis häromdagen. Sen har jag ju mitt babushka-tyg som jag köpte förra året. Det ligger fortfarande och väntar på att bli använt. Räknas två ting som en samling?

There´s something about these dolls that I love. I don´t really collect anything, but if I did it could definitely be these russian dolls. I bought this one yesterday, and then there´s this fabric I bought last year. Does this count as a collection?

5 kommentarer:

Stina sa...

Tycker att de är mysiga. Ojojoj så många sorter det finns. Skulle bli en rejäl samling. Kram Stina

JULIEK sa...

Åja da, nu er du på god veg. Er selv jættglad i dom her dockorna. Tror det beror på at min oldemor hadde sånna och efter det har jag alltid varit førtjust i dom : )

Kattfot sa...

Stina & Julie: Kanske bäst jag håller mig till min lilla samlig så den inte går över styr ;-)

Anonym sa...

Det räknas absolut =) Dom är riktigt härliga tycker jag med. Jag har ingen samling, men jag har en som jag fick av min mamma efter hon var till ryssland på en resa.

Henny sa...

I have also a lot of Matrjoschkas. Most of them are very beautiful. I got it in Russia , for a gift. My Husband works very often in Russia.