Man skulle nästan kunna tro

...att jag glömt bort bloggen, men det har jag inte. Har däremot lite dåligt samvete varje kväll för att jag inte skriver något. Tack alla ni som lämnat så goa kommentarer på sistone :-)

Jag virkar litegrann (mest framför tv:n), trots att jag ju skulle ta semester och försöka göra något annat. Fast nu virkar jag andra, mycket större rutor av restgarn i mohair som jag haft liggande. Det ska nog med lite knep och knåp kunna bli en sjal. Har ingen aning om ett och ett halvt garnnystan räcker, men jag har lite annat garn i matchande färg som jag tänkte blanda upp med. Om sanningen ska fram blev jag mest lite inspirerad av boktiteln "Ett nystan". Måste ju testa i alla fall... sen ska jag ta tag i mormorspläden igen.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Å, men du må ikke ha dårlig samvittighet på grunn av bloggen. Det skal være artig å blogge! Lag innlegg når du har tid og kos deg med strikkingen din!

Karin sa...

Att blogga ska vara kul och fritt från måsten. Om du hellre känner för något annat så gör det, även om vi saknar dina inlägg! ;) Du får gärna visa hur det går med dina projekt. Kram!

JULIEK sa...

Ikke ha dårlig samvittighet. Man skal blogga nær man har tid, men kjenner ju det selv litt så. Merker at det blir mindre tid til det på sommaren og det er nog naturlig. Nær høsten och vinteren kommer får man nog mera tid igjen : )

Hem & Harmoni Marie sa...

Inte ska du ha dåligt samvete... :)
"Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge"

Virka du i lugn o ro! Bloggen finns kvar ändå...
Kram ~Marie~

Hulda sa...

Høres spennende ut det du strikker! Gleder meg til å se bilder! :)

Poppins sa...

Ta du en liten paus, vi finns här och väntar på dina nya inlägg när du återkommer med ny energi.
kramar

Kattfot sa...

Tack allihopa, ni har så rätt så...ska inte ha dåligt samvete från och med nu :-)
I helgen har vi besök så jag ville bara titta in och svara på era kommentarer. *kramar*