En riktig lat söndag utan mycket gjort för min del. Har legat i sängen hela förmiddagen och surat. Igår var jag ute och sprang och efteråt började jag nysa och snora. Så nu är jag förkyld igen! Skittråkigt.

Har ju inte visat min sjal än, den som jag började på innan vi åkte till Norge. Tog med virkningen och den blev klar precis i slutet av resan. Riktigt mjuk och skön, men jag hade nog velat ha den någon decimeter vidare. Men måttet stämmer med beskrivningen och så tog garnet slut så det fick bli såhär.

Nu ska jag ta min frusnaste katt under armen och försöka läsa lite.

9 kommentarer:

Anneli sa...

Så fin den blev!!! Du är ju så duktig = ) Ja men visst är det typiskt att man ska bli förkyld, verkligen urtrist... kram kram

Kattfot sa...

Anneli: Ja det är öken. Är less på att snora och nysa nu.Fast det finns ju värre saker att råka utför, men ändå! kramis :-)

Lusthuset sa...

Den blev väl fin och mysig. Du behöver kanske den nu. Hoppas att förkylningen är snabbt övergående. Lyckost du som har en katt att ha under armen, det låter också mysigt. Krya på dig. Kram

Poppins sa...

Trist med förkykning men du kan ju vira in dig i din mysiga sjal. Den och en katt - låter inte dumt alls att krypa upp i soffhörnet med.
kramar

Anonym sa...

Så fin den blev! Jag har aldrig virkat en sjal, ska nog prova!

Åsas Kammare sa...

En jättefin bild på en urläcker sjal!

Krya-på-dig-kram Åsa

Kattfot sa...

Lusthuset: Ja finns inget bättre sällskap när man är lite sjuk :-)

Poppins: Det skulle jag ju gjort såklart...

Soffy: Ja det tycker jag, det är riktigt kul!

Åsa: tack snälla :-)

Hulda sa...

Sjalet ble veldig fint, likte så godt de små blomstene rundt kanten. Håper du er bedre av forkjølelsen!

Anonym sa...

Jättefin!