Nu är jag tillbaka

Efter en elva dagar ombord på Hurtigrutens MS Trollfjord har jag sett (om inte hela) så i alla fall en stor del av Norges vackra kust. Det är svårt att sammanfatta resan som helt enkelt var underbar från början till slut. Att det var grått och regnade halva tiden gjorde inte så mycket, det var så fint ändå. Några riktigt soliga dagar bjöds det ändå på och så fick vi också en dos av saltstänk och friska vindar. Det var riktigt vemodigt att lämna båten när vi lade till i Bergen sista dagen. Hade någon erbjudit mig elva semesterdagar och möjligheten att åka en vända till hade jag tackat ja utan att blinka.

Det blev inte så många bilder för min del. Kan ändå vara lugn över att det finns semsterbilder så det räcker och blir över. Min fotograferande sambo lyckades nämligen knäppa närmare tretusen bilder. Så fort han lagt upp ett axplock på nätet så ska jag lägga ut länken så ni som vill se bilder av vackra Norge kan kolla. Lite folkliv på däck tänkte jag ändå bjuda på ;-)


Det finns olika sätt att dokumentera sin resa. Någon tecknar...

... och någon väntar på det rätta ljuset (min sambo).

Många samlades i fören...


...men desto fler uppe på soldäck


Akterut fanns det plats för den som ville vara för sig själv en stund.

I´m back from a wonderful voyage in Norway. Eleven days on board the Hurtigruten-ship MS Trollfjord. I´ve seen so many beautiful scenerys and places. Here are som pictures of other travellers enjoying their cruise.

12 kommentarer:

Anneli sa...

Hej och välkommen hem och tillbaka till bloggen = ) har saknat dig här. Norge är verkligen vackert!!!
kram kram

Anonym sa...

Och jag med har saknat dig! Vilka vackra bilder! Ska bli roligt att se flera sen. Det låter som om ni haft en underbar resa. Kram Annica

Kattfot sa...

Anneli & Annica: Tack snälla söta. Nu ska jag läsa ikapp era bloggar också och se vad ni haft för er. *kram*

Åsas Kammare sa...

Hej,
Vilken resa! Jag kan tänka mig att det måste ha varit oerhört vackert! Välkommen hem till bloggen igen. Jag är så nyfiken på din virkade pläd... Hm, hur många rutor var det nu igen... det kanske dröjer innan den blir klar, känn ingen press men det ska bli så kul att se den färdig.
Kram

Kattfot sa...

Åsa: Åh det är tänkt att det ska behövas 176 rutor...så det är mååånga kvar. Får se om jag kanske gör den lite mindre ändå.

Lusthuset sa...

Vilken upplevelse det måste ha varit. Norge är ju fantastiskt vackert (har sett på bilder) fantastigt att se i verkligheten. Kul om du visar fler bilder, väntar med spänning. Kram

Anonym sa...

Åhh vad kul med Hurtigrutten! Undrade just var du höll hus. :) Norge är fantastiskt. Skrev just på en annan sida att jag längtar till Danmark och nu när jag kommer hit så slår Norgelängtan in. Ser gärna fler bilder. Kram

Anonym sa...

Så rogivande det ser ut!

Handplockat sa...

men så härligt vilken upplevelse

ska kika runt i din blogg lite
ha det bäst

Hulda sa...

Så artig at du har vært i Norge med hurtigruta! Ser ut som dere har hatt noen fine solrike dager også, ikke bare gråvær og regn. Var du så langt som til Harstad? Her bor nemlig jeg. :)

Poppins sa...

Kul att du är tillbaka, fröken Kattfot. Och tänk att du har åkt Hurtigrutten. Det skulle jag gärna också göra! Ska bli kul att få se fler vackra bilder.
kram

Kattfot sa...

Lusthuset: Ja den resan kan jag rekommendera :-)

Karin A: Jamen vi har ju så fina grannländer, man måste ju inte alltid åka så långt för att

Soffy: Åh det var det :-)

Handplockat: Kul, hoppas du kommer tillbaks :-)

Hulda: Vi åkte Bergen - Kirkenes tur och retur så Harstad stannade jag ju till i två gånger! Det var ju där det blev riktigt soligt på tillbakavägen också, var det kanske du som ordnade med det fina vädret Hulda? :-D

Poppins: Hoppas du får möjligheten att åka den någongång! :-)