Bäst och Pest

Jag har blivit utmanad av både Annica och Lusthuset att visa det som är bäst och pest hemma hos oss. Hemma hos oss är det ganska eftersatt inredningsmässigt. Mest för att vi hyr huset vi bor i och inte velat lägga tid eller resurser på att måla, tapetsera eller lägga om golv. Det får bli när vi skaffar eget istället :)
Bästa platsen just nu är nog sovrummet, särskilt efter att vi fick tummen ur och skaffade oss ett par likadana sängbord. Nu fattas bara sänggavel också.
Pest får bli badrummet med sin ljusgröna plastmatta, grönt porslin och matchande ljusgrön badrumstapet.

Uppdaterat: Oj, glömde ju nästan bort att skicka utmaningen vidare. Åsa och Merja, vad är bäst och pest hemma hos er?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tyckte bäst om den lilla gulliga duken under pumptvålen på tvättstället:§)

Kattfot sa...

Kicki: Hihi men serru det är en liten touch som jag tagit efter från farmor. En liten virkad duk under tvålskålen eller tandborstmuggen - så får användning för dom också.

Anonym sa...

Rar liten duk! Och jag tycker faktiskt att handfatet är ok, lite härligt 50-tal! Men man vill ju inte att allt ska matcha...Jag har också blivit utmanad i detta, så bilder kommer nån dag...

Lusthuset sa...

Kul att du tog upp utmaningen. Vilken tur att ditt Bäst är sängkammaren för där är det ju viktigt att man trivs. Jag tycker också att det var en liten söt duk hade under tvålen. ha det bra. Kram!