Oj, här har visst ingen uppdaterat på ett tag. Har haft lite annat i huvudet och så har jag ju spenderat en trevlig och shoppingfylld helg hos min goa vän Maja i Norrköping. Så många mysiga butiker och ett välfyllt Myrornas som vi spenderade ett okänt antal timmar i. Så skönt med en likasinnad ;-)

Förhoppningsvis kan jag bjuda på lite mer efter påskhelgen. Fyra lediga dagar att njuta av. Inget planerat med visst har jag mina funderingar kring att fylla dagarna med långa goda frukostar, ännu godare mat, läsning, joggingturer, spana på alla flyttfåglar som börjar samlas ute på åkern, fota, pyssla med mina "nya" secondhand-tyger, kolla rutten för sommarens fjällvandring, mysa framför filmer.... listan kan bli lång!

12 kommentarer:

Merja sa...

Låter som du haft det härligt i Norrköping. Det är guld värt med sällskap av någon likasinnad på en tur:))
Vackra Raununkel!!
Glad Påsk/Merja

Anneli sa...

Åh, vad kul du verkar ha haft det = )roligt att kolla i affärer och fynda!!!! Var ska ni fjällvandra någonstans? kram kram

Anonym sa...

Låter som härliga påskplaner! Hoppade du också Tisdagstemat? Jag kunde inte komma på något bra. Glad påsk om vi inte hörs innan! Stor kram

Karin sa...

Det låter som om du hade en kul helg i Norrköping. Mina påskplaner påminner om dina. Ska bli härligt! :) Ha en fin onsdag och om vi inte hörs innan: Glad påsk!

Kram Karin

Anonym sa...

Trevligt att du är tillbaks! Det låter som trevliga påskdagar, och fjällvandring låter väldigt lockande!

Anonym sa...

Det verkar som dina vårliga livsandar fått sig ett glädjeskutt. Och visst är det skönt att påsken äntligen är här.Så som jag har längtat efter ljus och glada färger, och nu får sommaren gärna vara här snart.Vintrarna här i Jämtland är inte att leka med varje dag må jag säga.Inte för en människa som vill bo vid havet i alla fall,,,.Ha det gott nu ,du, fjåsen å katterna.Kramar.

Sessan sa...

Trevligt med shoppinghelg!
Norrköping är alltså en mysig stad? Vi funderar på att flytta uppåt och har funderat på Norrköping men aldrig varit där. Kul att höra att det verkar vara en mysig stad.

Glad påsk!/ Sessan

Kattfot sa...

Merja: Ja absolut! Glad påsk på dig med :-)

Anneli: Vi startar nog från ett ställe som heter Ritsem och traskar uppåt i trakterna väster om Kebnekaise kan man säga. Kramis

Annica: Jaa jag kom inte på ngt alls, siktar in mig på nästa tisdag istället. Kram

Karin: Visst ska det, vi får hoppas på att solen kanske kan visa sig en liten stund också. Kram

Soffy: Jaaa det är riktigt härligt, jag skulle behöva den där vandringen nu. Kram

Kicki: Ja nog spritter det lite nånstans därinne *hihi* Ja påsken är härlig. Kram på dig och Glad påsk!

Sessan: Ja jag tycker den är riktigt trevlig, väl värt ett besök!

Anonym sa...

Det låter som en underbar påskhelg....och du ska pyssla med dina secondhandtyger...spännande!!!
Underbara blommor du fotat....kraaammm

Cin sa...

Åh, vilken härlig påskhelg det låter som om du har framför dig! Ska nog ta lite inspiration av dig och annamma det! ;) Allt utom det där med att jogga förstås, hihi.
Önskar dig en Glad Påsk!
Kram Cin.

Hulda sa...

Så fint bilde av blomstene, ønsker deg en fin påske!

Unknown sa...

Låter som du haft det skönt,ja det är mysigt att gå i butiker och strosa,kul!=)Så härligt du ska tillbringa din ledighet,njut och må gott fina du!Ja,det var verkligen tur att du hittade mig,tack för din påskhälsning!Önskar dig med en skön,go och Glad Påsk!=)Må så gott!

Kram Maria