Vårrabatt i köksfönstret

7 kommentarer:

Filifjonkan 1 sa...

åhh så fin rabatt du har i ditt fönster. mer än man kan säga om den ute nu begravd under otäck vintersnö pang bom bara,,,okamratligt av Kung Bore tycker jag. Men får glädjas åt din innerabatt istället,

Grodmamman sa...

Vilken fin krukrabatt! Eftersom vi grävt bort mycket av de gamla blommorna i vår trädgård så kan jag sakna de "gammaldags" blommorna, t ex pärlhyacinter. Får nog köpa mig några att ha i kruka istället. Har du gjort arrangemanget själv?
Kram

Timotei sa...

Å, så herlig! Det er jo vår hos deg jo!

Kattfot sa...

Filifjonkan: Ja visst var han väl lite väl sen i starten!

Grodmamman: Jamen det får du göra, pärhyacinter är ju så vackra. Kan du ju sätte ut dem sen också. Jo det är mitt egna.

Timotei: Javisst är det ;-)

Anonym sa...

Vad mysiga bilder ...man blir glad av dem!!! Ja det kan behövas en vårrabatt i fönstret ...för ute kom det ju helt av sig.
Jag läste lite längre ner att du är sugen på att lära dig sticka....det är så vilsamt med garn och i itt fall virknål...för sticka det har jag gett upp...blir aldrig bra...men virka går fint!
Många kramar till dig från oss i linneskåpet

Anonym sa...

Så mysigt det såg ut i ditt fönster.Det såg varmt ut med solsken och blommor.Och trädgårds gumman är väl du?Bara dina kattrackare förstår att det SKA vara så där i fönstret så att de inte börjar plantera om och gör det fint på sitt sätt,,,,Ja, som du vet så har vi massor av vinter kvar här i Ö-sund.TRIST, men ack ja, en ljusare framtid ska gå oss till mötes förr eller senare.Men här är det alltid senare,,,,Gillar inte vintern någe vidare, bara i december för julkänslans skull.Ha det gott med alla dina trädgårdsdrömmar.Kram kicki.

Kattfot sa...

Clara: Jag är likadan. virkning funkar bra men stickning är jag inte riktigt kompis med. Men jag ska öva lite till så får jag se om jag kan knäcka nöten. Kram kram

Kicki: Hoppas din väntan går snabbt ändå. Jag saknar faktiskt vintrarna i Östersund, snö och februari/marssol! Särskilt i år när vi bara haft barmark här nere hos oss. Kram på dig!