Vårvindar friska

...blåste nog in lite ny inspiration hos mig i helgen.Plockade fram symaskinen och satte saxen i ett av second hand-tygerna jag hittade för ett tag sen. Maja(Maria), din shoppingpåse är påbörjad!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Den ser ut att bli fin den.Snäll syster du är.Samlar också på gamla tyger.Gillar mest starka60-70-tals tyger.Får många sådana tygväskor sålda på Jamtli, särskilt om det råkar vara tyger i gamla Emil i Lönnerberga tyger eller John Blund å en å annan storblommig väska blandat med jeanstyg har gått hem.Jag gillar att blanda färgstarkt som på väskorna och åt det mera naturnära vita i gammeldags recykling anda.Det bli roligt för ögonen tror jag för köparna och de som bara vill titta å klämma.Gillar ju att pyssla med allt, men just nu orkar jag bara med lite virkning.Kram fr ett blåsigt Jämtland.

Karin sa...

Vårvindar brukar vara synnerligen inspirerande! För min del blåste det städvindar i helgen. Skönt det också! Vilket läckert tyg - det kommer bli en kanonfin väska.

Ha det gott! Kram Karin

Kattfot sa...

Va kul, blir så nyfiken på dina väskor. Hoppas att du får lite mer kraft och energi snart. Väskan är till en kompisMaja, men jag kanske får göra något till syrran också ;-) Kramis

Kattfot sa...

Karin: Ja, städvindar är trevliga de med. Ut med vintern och in med våren! Kram kram

Anonym sa...

Fiiint!

Merja sa...

Halloj!!

Antog utmaningen:)
Det kändes inte så svårt att bestämma sig ang. Bäst och Pest.

Fint vårtyg. Det blir säkert en läcker väska!!

Ha det.

Poppins sa...

Ser ut att bli en söt vårväska. Underbart tyg!
Kul att läsa om pest och bäst i inlägget innan. Tror vi är många som har just badrummet som pest...
kram