I gömmorna

Har rensat lite garderober och lådor. Det är skönt att få undan sånt som inte används....och så blir man alltid glad av att hitta små trevliga saker som man helt glömt bort! En tygbit till exempel. Älskar mönstret och färgerna! Vet inte om det varit en långsmal duk eller en kanske kort gardinkappa. Hittat på second hand...förstås :)

6 kommentarer:

Merja sa...

Det var väl ett riktigt hösttyg;)
Ha en fin dag!

Anonym sa...

Vilket fint mönster. Gör en glad. Undar vad du gör för fint av den biten.
Allt bra med Fröken Kattfot? Kram

Anonym sa...

Det är sådana där tyger från 60-70 talet som jag samlar på och knappt törs klippa sönder.50-tals tyger klipper jag aldrig i.Det är så roligt med alla härliga tryck som fanns förr och jag letar mest efter tyger med äppeltryck och barnkammartryck som t ex blomster och grönsaksbarn/figurer på.Det finns mycket fina nya tryck också, men de tygerna har inte samma känsla som de gamla trycken.<3

Kattfot sa...

Kicki: Jag är likadan, gäller att vara bombsäker innan saxen åker fram. Vad kul att du samlar. Håller helt med dig, är inte riktigt samma sak med nya tyger.

Kramis

Anonym sa...

Jättefint, kul att fynda i sin egen garderob ;)

Unknown sa...

Så fina och glada färger på tyget,så uppiggande!Ja,i gömmorna kan man hitta mycket som man glömt bort..ska rensa mina garderober snart..har funderat på det länge,kanske man gör små fynd då.=)

Kram Maria