Mina tolv timmar


I morse vaknade jag till orden "Har du fått dina tolv timmars sömn nu?". En sambo och två katter tittade lite undrande på mig. Stupade i säng vi nio-tiden igår och sov som en stock. Sköööönt! Plockat lite blommor i ute blåsten, städat och mest skrotat runt idag.

En av dagliljorna fortsätter blomma. Skiftar så fint i rosa, aprikost och lite grönt. Kommer såklart inte ihåg vad den heter.

6 kommentarer:

Merja sa...

Låter som en härlig dag i mina öron:)
Söta bilder!!

Anonym sa...

En sån vacker lilja, jag tycker att det är så fint med de färgerna. Tascha- färger brukar jag tänka! När det gäller blommor är jag en obotlig romantiker. Gillar inte skrikiga färger!

Sussie sa...

Hallå där! Har du varit i sätra brunn utan att höra av dig till mig!!!! Hoppas att du hade en riktigt fin dag här :) såg du mitt hus ? Missionskyrkan. Jag gillar dina bilder på kattassar, de ser så mjuka ut. Tyget är superfint, härliga färger. Hoppas du får en fin dag, kramar. Och nästa gång du åker hit så säg till så får ni kaffe här :) Kramar.

Poppins sa...

Underbart att få sova ut! Jag hade med mig några otäcka baciller hem från Frankrike och känner också ett stort sömnbehov.
Vilken vacker blomma att njuta av!

Unknown sa...

Så skööönt att få sova länge ibland,man behöver få sin skönhetssömn.=)

Så otroligt vackra blomsterbilder,gillar särskilt den översta!Önskar dig en skön eftermiddag och kväll!

Kram Maria

Beertje Zonn sa...

Beautiful flowers!
Kind regards,

Sonnja & Beertje Zonn