Titt i tyglådan

Gillar verkligen de här färgerna och mönstren ihop. Skulle kunna vara en moodboard över stilen jag vill ha här i pysselrummet. Rött, vitt, blågrått och rosigt rosa - härligt! Kanske dags att börja måla om den där stolen, spegeln och lite annat i vitt och ljusgrått. Målningsprojekt, stora som små är inget jag kastar mig över. Men tänk så bra det blir efteråt.

Idag tog jag fram symaskinen och knåpade ihop en nåldyna. Är så stolt över att jag fick dit spetskanten utan problem! Det härliga rostyget kommer från Tanya Whelan. Beställde det i några olika färger från Quilters Cloth....det rödvita tygpaketet kommer från samma ställe.

5 kommentarer:

Lusthuset sa...

Verkligen fint...härliga mönster. Tänk vad mycket fint du kan göra med dem nu när du har symaskinen framme....som nåldynan t.ex Det gäller att passa på. Rosor är så fint till det mesta. Ha en fortsatt skön helg. Kram!

Merja sa...

Söt nåldyna och fina tyger!

Angel.Pearls sa...

Gud vilken gullig nåldyna- jag blir såå sugen att sy lite själv..Härlig logga du har förreste -man blr glad av de rosa, söta blommorna! Ha en fin vecka//Kram Eva

Anonym sa...

Vilken fin dyna, jag är imponerad över spetsen! Sen skymtar jag en margarinlåda i bakgrunden, en sån har jag också i min pysselhörna:)

Poppins sa...

Vilka härliga tyger. Kan tänka mig att kreativiteten flödar. Nåldynan blev söt och romantisk. Du ger mig lite inspiration till att plocka fram symaskinen, det var länge sedan den fick se dagljuset...