Lata dagar

Så härligt med lediga lata dagar som dessa. Det är något särskilt med dagarna mellan jul och nyår ändå. Promenader och mys framför bra filmer. Vet inte hur många jag sett den senaste veckan.
Kunde inte motstå fem-timmars sittningen framför Fanny & Alexander på annandagen. Alltid lika underbar! Jag gråter när Allan Edwall dör, skrattar när släkten firar jul och ryser åt den hemske biskopen. Frossar en hel del i kläder och vackra miljöer också. En favorit sen jag var liten! Lite tovat har det blivit också (en hundvalp av något slag).


11 kommentarer:

Anneli sa...

Min humor är ju som den är och jag förknippar alltid Fanny o Alexander med scenen där gubben blåser ut kandelabern med en fis *s* men du vilken supersöt tovning du gjort!!!!

kram

Anonym sa...

men så söt liten tovning!

Merja sa...

Men så go! Vilken rar liten nos och liten trut;)
Duktig du är!!

Lusthuset sa...

Jag tycker också att mellandagarna är så sköna. Då kan man bara njuta för det mesta är ju avklarat och till Nyår är vi bortbjudna så det behöver man inte tänka på. Jag har en hatkärlek till Fanny och Alexander. Fantastisk film, kan inte förnekas. Ibland ser jag den men denna gången mäktade jag inte med den....men den har verkligen ALLT. Vilken söt liten tovning. God fortsättning på helgen önskar jag dig. Kram!!

Elisa Day sa...

Vilken fin tovad sak du gjort! Har aldrig sett Fanny och Alexander, det blir bara inte av. God fortsättning till dig med. Kram

Anonym sa...

Jag tycker att Fanny och Alexander bara blir bättre och bättre för varje gång som jag ser den.
Maken orkar aldrig med att se den i sin helhet, utan somnar alltid på soffan.Jag ryser alltid till eller rycker till av scenen där biskopens ena spökande dotter spyr på Alexander.Så äckligt och skrämmande.Ingen törs fråga vad det är som du tovat.Jag törs fråga,,,,?Är det en hundvalp?Söt i alla fall.Särskilt lilla nosen,,,<3

Erika sa...

Jätte söt figur du har tovat.

Poppins sa...

Håller med, mellandagarna är härligt lata och man kan unna sig att vara lat utan dåligt samvete.
Önskar dig ett gott nytt år!
kram från Poppins

Cin sa...

Ja, visst är det skönt att vara ledig. Speciellt när det bjuds på ett par minusgrader och frost, blir nästan som snö. :)
Önskar dig ett gott nytt år!
Kram Cin.

Anonym sa...

Å vilket litet charmtroll...nä hund var det visst!

Angel.Pearls sa...

Men uj, vilken söting!!// Eva