Plan B

Hade tänkt baka saffransbiscotti, men har lyckats glömma att köpa saffran tre gånger i rad nu! Kan man prenumerera och få några påsar hemlevererade varje december tro? Istället provade jag ett nytt recept på biscotti med vit choklad och lingon. Åh så gott det blev!

Receptet kommer ur boken Två systrars söta som jag fick i födelsedagspresent i höstas. Småkakor, mjuka kakor, desserter & godisrecept. Och så underbara bilder. Kan bara ana mig till vilka läckerheter som finns i uppföljaren Vinterns söta.

7 kommentarer:

Anneli sa...

Åhh så smaskigt det verkar!!! Dessuto måste jag säga att du alltid har så fina bilder på din blogg!! kram

Angel.Pearls sa...

Åh, det lät som en verkligt god kombination!// Trevlig helg!

Anonym sa...

Mmmm, så gott det låter! Har gett den boken till svärmor i födelsedagspresent och brukar snegla i den när jag är på besök...Jag måste önska mig den själv nån gång!

Anonym sa...

Så där är jag också med saffran. Måste vara för att man ska be om det i kassan. Då är jag så fokuserad på att betala och börja packa. Jag ser slutet;) Kram Annica

Karin sa...

Hihi, ja det glömmer också jag! Men plan b lät ju så gott ändå. Vinterns söta har jag men inte den andra. Trevlig tredje advent! Kram Karin

Poppins sa...

Tänk, jag glömmer också alltid saffran när jag står där vid kassan. När jag äntligen kom ihåg det i år så tog jag i ordentligt och köpte ett helt lager.
kramar från Poppins

Lusthuset sa...

Jag håller med dig, man skulle kunna beställa hem saffran per port. Jag fnisssade när jag läste att du glömt köpa tre gånger för jag har gjort precis detsamma..t.o.m fyra gånger. Till slut gick jag till kassan direkt, köpte saffranet gick ut i bilen med påsarna och in igen för att handla resten så fick jag hem det i alla fall. Skorporna låter jättegott. Annorlunda kombination. Ha en skön vecka. Kram!!