Tur att det finns repriser

Det blir mycket tv...

Jag höll nästan på att missa att Svt visar Cranford. Som tur var gick första avsnittet i repris och jag kunde spela in härligheten. Så charmig att (i alla fall jag) man smälter. En engelsk småstad på 1830-talet där inget händer utan att minst ett par ögon ser det. Underbara karaktärer, härliga repliker och så Judi Dench!

Planen för i dag. En promenad i solskenet...sen en filt, en stor kopp te och några trädgårdsböcker framför Ivanhoe. Det var nog två-tre år sedan jag såg den sist....kan blir lite seg vissa delar, därav böckerna. Rebecca har alltid varit min favorit. Det är ju hon som får fart på hela historien!

6 kommentarer:

Hem och Harmoni Marie sa...

För mig är det tradition att titta på Ivanhoe varje år... men håller med om att vissa delar kan bli lite utdragna... Tur att man har lite julgodis kvar att smaska på :)

God fortsättning på det nya året! Kram Marie

Lusthuset sa...

Hörde just igår talas om denna engelska serie, verkar som jag missat den...men det får det bli ändring på. Uppmärksamheten är nu skärp!! Ja, det blir ju en del TV-tittande det är ju ofrånkomligt. Det verkar som alla bra program sparats till jul-och nyårhelgen, men det är ju tur att man kan spela in härligheten om man nu gör något annat. Ha en fortsatt skön helg. Kram!!

Anonym sa...

själv fastnade jag i "lost in jane austen" på svt - en serie jag tycker är väl värd att se.

Hulda sa...

Så nydelig dekorasjon! Flott måte du har tatt bildet på også. Falt for den orange kattungen lengre ned her, virkelig nusslig! :) :) Jeg så også Cranford i jula, åh, så bra den var!

Hulda sa...

Lost in Jane Austen er også topp!

Poppins sa...

Blev jätteförtjust i Cranford. Så engelskt och sån härlig bild av livet på 1800-talet. En småstad där minsta lilla händelse blir viktig.
Rebecka i Ivanhoe har också alltid varit min favorit och jag önskade alltid att hon skulle få ett lyckligare öde.