Om harar och annat...

Nu börjar jag hitta harungar i snart varenda rabatt. Måste vara harens år här i år för det kryllar ju av både stora och små. Hittade en krabat i en av pallkragarna tidigare idag. Han bor väl under rabarbern. En mycket trevlig plats skulle jag nog tycka om jag var hare. Hoppas inte siktet är inställt på rädisorna bara. Nej ni behöver inte leta på bilden för den tog jag senare. Planerna på att plocka liljebaggar får jag nog lägga på hyllan...för under liljorna bor ju en annan. Har inte hjärta att störa!


Lerkrukorna börjar få rätta patinan. Tycker det är så fint. Men jag vill få upp dom från gruset och fixa till lite längs med husgrunden. Har en sitthörna precis nedanför trappan på framsidan och tycker allt det gråa tar överhanden.

.....så jag inhandlade två billiga skohyllor som jag målat med några lager vit färg. Idén har jag fått någon blogg men kommer inte ihåg var. Hoppas det blir bra. Torka, torka!

. . . .
Psst! Ni följer väl den lilla kolonilotten.

8 kommentarer:

Hulda sa...

Så lurt å bruke skohyller til blomsterbord. Det kommer til å bli veldig fint. Blir artig å se. Flott med bedet ditt også, og terrakottakrukkene. Ser de har fått rette patina. :)

Merja sa...

Gulligt med harungarna...överallt:) Bara dom inte ställer till det för dig bland dina sådder och växter.
Det blir säkert bra med hyllorna. Du kan väl visa bild från sittplaten när de är klara:)
Ha det gott

Kattfot sa...

Merja: Som tur är är inga växterna rörda....än!

Titti sa...

Så mysigt det låter med harungarna!

Anneli sa...

Såå fint du gör, vill oxå ha en trädgård att fixa i, man blir ju inspirerad av allt du gör= )

Sussie sa...

Det låter ju alldeles bedårande med harpaltar i rabatten :) Du har varit ordentligt flitig sedan jag var här sist och som vanligt gör du så fina grejer :) Ha en fin dag i solen, kram

Poppins sa...

Så roligt att ha små kaniner i trädgården. De kan ju förstås äta lite för mycket av växterna men de är ju så söööööta!
kramar från Poppins

Anna Stilla sa...

Tack för dina fina ord hos mig. Du har också en underbar blogg. Jag brukar kika här då och då. Men jag måste bli bättre på att lämna spår efter mig :)

Den broderade kudden från ett tidigare inlägg är så fin. Jag blev sugen på att brodera själv.

Kram
Anna