Vilken härlig dag

Jag bor en bit från mitt jobb i Stockholm och pendlar varje dag. Det tar lite tid och oftast vill jag bara åka direkt hem efter jobbet - till landet och lugnet. Halvdagar som idag brukar jag dock passa på att stanna kvar i stan, shoppa eller "turista" lite.

Idag besökte jag äntligen utställningen Prerafaeliterna. Bara fyra dagar kvar och jag är så glad att jag hann se den! Huvudet är fullt av intryck och inspiration. I helgen kommer jag sitta med näsan i utställningskatalogen. Gå igenom vad jag sett och lära mig mer om dessa fantastiska konstnärer. En riktigt fin utställning!

Inte nog med härligheter. Igår kväll plockade jag in de första syrenerna och nu står en liten bukett på köksbordet och doftar så gott!

2 kommentarer:

Hulda sa...

Virkelig skjønn den syrinbuketten du har plukket. Her må vi vente enda noen uker på syrinen. Men, bladene spretter i den nå. Utstillingen hørtes bra ut. :) Fint å være turist i egen by.

Flotte bilder under her også. Den kirka ligner veldig på en som er her i byen. Den heter Trondenes Kirke. Samme steinkirken.

Anneli sa...

Låter som du haft en bra dag = ) den där utställningen vad var det för något?
kram