Ett avigt projekt


Här är ett julklappsprojekt som jag kämpar med framför tv:n på kvällarna. Eftersom det är ett ganska tunt mohairgarn var det lite bökigt att få snits på det hela. Är lite av en nybörjare när det gäller stickning och jag har inte riktigt lärt mig aviga maskor förrän nu. Men jag tror det ska blir bra till slut. Färgerna är så fina tycker jag.

One of my homemade christmasgift-projects. Knitting is quite a new experience for me, but I´m getting there....I think?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad duktig du är! Jag blir så avundsjuk... Jag skulle verkigen vilja ha små röda eller rosa strumpor till Alice. Som tur är kan pappas fru och hennes mamma sticka :)

Sofie sa...

Jag brukar också försöka sticka några rader när jag hinner, men har inte hållit på så länge så det tar väldigt lång tid =) VIlka fina färger!

Henny sa...

Oh thats a beautiful colour!You also like knitting??
Thats good!!

Kattfot sa...

Annica: Är hel övertygad om att du klarar det också :-) Själv håller jag mig till enklare saker som ... halsdukar. Men visst vore det häftigt att kunna sticka ett par strumpor. Kolla in all fina mönster som finns på www.garnstudio.se :-) *kramis*

Sofie: Samma här, och igår fick jag repa upp flera rader för jag hade missat lite *pust* bara att fortsätta ;-)

Henny: I really love the colour... I´ll have to buy some more yarn and knit a scarf for myself after this one´s finished.