Lapptäcke


Det var ju detta med att börja och avsluta projekt. Vad har jag nu gett mig in på? Ett lapptäcke!? I och för sig är det ett litet täcke som jag tänkte att katterna skulle få. Jag har egentligen ingen om helst aning om hur man gör, men tänkte att det kunde vara en bra början att tänka ut ett mönster. Man måste ju prova! Jag är en pysslare av den impulsiva och experimentella sorten, så det är sällan jag skaffar instruktioner eller mönster. Så jag känner på mig att det här kan bli liggandes. Är nog bäst att jag försöker läsa på lite.
Miranda var tvungen att komma och inspektera precis när jag skulle försöka fota, så det är inte världen bästa bild. Ville ju inte att hon skulle få knappnålar i tassarna.

I probably should finish some projects before starting a new one. A quilt?!? I have no idea how it´s done but maby some sort of pattern would be a good start. I thought the cats could need a new blanket...and of course Miranda had to stick her nose in.

6 kommentarer:

JULIEK sa...

Så roligt at du provar dette. Jag drømmer om å få til at gjøre ett lappetæcke en gang, men er inte så duktig på sånna saker. Måste fortelle hur det går med dette tæcke : )

Anonym sa...

Haha, du är som jag! Jag blir så inspirerad att jag inte "hinner" undersöka teknikerna, utan bara pysslar på. Det ser föresten jättefint ut!

Anonym sa...

Kommer til å gå bra dette! Ser jo ut som kattene liker det allerede også... =0)

Flotte farger!

Åsas Kammare sa...

Lapptäcken är så roligt! Jag har själv bara sytt några små enkla varianter och gjort som du, först lagt ut ett mönster sen sytt ihop rad för rad och sen alla remsorna. Det kommer bli jättefint! :)

Kattfot sa...

Julie: Det ska jag göra :-)

Nina: Hihi, jo men visst är det väl lite det som är tjusningen med pyssel.

Karna: Ja jag hoppas det :-)

Åsa: Precis så jag hade tänkt lägga upp det hela...och det är ju ett perfekt sätt att få användning av alla tygbitar som bara ligger.

Anonym sa...

Jeg fikk ikke opp bildet...uhuu! Kommer igjen og ser...men det går sikkert bra;)