Äntligen påsk!

Så underbart härligt det ska bli med långhelg. Påsken är bra, inte samma stress och krav som med julen. En härlig helg där man verkligen kan ta sig tid att bara vara. Kommer att försöka vara i trädgården så mycket det bara går, och såklart äta en massa god mat.

Har inte påskpyntat så mycket, en tupp och några kycklingar står på fönsterbrädan och så har jag plockat in kvistar från från syrén och forsythia. Med några färgglada påskägg i blev det riktigt fint tycker jag!

I really love Easter - no stress, no demands. I´m going to spend as much time as I can in the garden. Picked some twigs from forsythia and lilacs the other day for my Easter decoration. Looks quite nice with some colourful eggs.

9 kommentarer:

Lusthuset sa...

Glad Påsk på dig också. Jag håller med om att påsken är mindre jobbig än julen. Det är vår och ljuset kommer tillbaka. Då mår man så bra.

Anonym sa...

Ja visst är Påsken härlig! Trevligt med forsythia och syrén som ris. Glad påsk!

Åsas Kammare sa...

Vackert! Ja påsken är gladare och mer lättsam. Ha en skön påsk.

Anonym sa...

Jag gillar också påsken. Avslappnat och inte så mycket måsten.

Glad påsk! Kram Annica

JULIEK sa...

Ha en jættefin påske : )

n o r d i n g å r d e n sa...

Ville bara önska dig Fröken Kattfot en riktigt God och Glad Påsk! Ja visst är den en skön helg, mycket lättsammare och billigare än julen! Även om jag älskar julen så känns denna helg bara SKÖN, inga måsten! Ha en jättebra helg önskar Mari.

Anonym sa...

Glad påsk!

Mrs M sa...

Glad påsk på dig! Jag tycker också att påsken är skön, men jag blev förvånad när jag fick veta att svenskarna handlar mer mat till påsk än till jul... Kram på dig :-)

Sisah sa...

Frohe Ostern wünsche ich Dir aus dem sonnigen Berliner Umland!
LG
Sisah