Under tiden det snöade...

Har haft en riktigt skön påskhelg med både trädgårdsarbete och avkoppling. Ok, vi hade en liten incident med stopp i avloppet på påskafton men det är smällar man får ta ;-) Med en lammstek, lite vin, och kladdkaka med vispgrädde framför en av mina favoritfilmer så var det så gott som glömt.

Vaknade upp till en snövit värld idag och kände inte riktigt för att gå ut. Blev en innesittardag med sygrejerna istället. Har fastnat för ett mönster i min broderibok. Vilket innebär att jag måste öva på langettsöm, men det går sådär. Följer inte riktigt mönsterinstruktionerna till punkt och pricka - fuskar till konturerna med efterstygn :-P



Efter ett tag blev det jobbigt att hålla sig till mönster så jag broderade lite på fri hand istället.
Började sy en liten påse/väska av ljusrosa linnetyg, broderiet får bli en ficka på framsidan. Tänkte sy fast ett par handtag i det rutiga tyget.


Laban var lite missnöjd med vädret, han struntade också i det där med att gå ut.

Yesterday it was snowing, but It turned out to be a perfect day for sewing and embroidery. Need to practise! Started with a pattern from my new book, but got a little bored and came up with a design of my own.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ohh så söta broderier! :) Härligt att du haft en skön påsk.

Lusthuset sa...

Vilken osis med snö till påsk, men att sitta inne i den goa värmen och brodera är ju inte helt fel. Fint verkar det bli också. Katten är bara så fin, tro jag det att han inte vill gå ut. ha en fortsatt fin vecka.

Anneli sa...

Hejsan = ) tittar in en snabbis och gör mig lite uppdaterad, har inte haft tid att vara inne på ett tag... hoppas påsken varit bra, kram kram

Anonym sa...

Låter som en mysig påsk. Vi har inte heller haft fint väder men det ska visst bli varmt till helgen. Kram Annica

Kattfot sa...

Karin: Tack :-)

Lusthuset: Ja tur att snön kom sista dagen iaf, nu är den som bortblåst!

Anneli: Hej vännen, hoppas du haft det bra du med! *kram*

Annica: Ja sommartemperaturer tyckte jag att jag hörde till och med? Men värme säger jag inte nej till :-) *kramis*