Broderi och en sjuk katt

Har ju faktiskt ägnat mig åt lite annat än blommor de senaste kvällarna. Minst lika avkopplande som trädgårdsarbete och så är det ju riktigt mysigt att sitta inne och sy medan det regnar ute. Motiven hittar jag på efter hand, det får bli vad det blir. Har flera färdigklippta och sicksackade tygbitar av det här blårutiga tyget. Är lite lättare att brodera med de små rutorna till hjälp.

Igår kväll var det precis vad jag behövde efter att ha fått åka in med Miranda till veterinären. Efter att ha sett min lilla kisse så tappert stå ut med att få spruta, ta blodprover och bli uppvätskad så var jag lite spänd kan man säga (har lite svårt för nålar). Nu är det specialkost och medicin som gäller någon vecka framöver. Inte så kul tycker Miranda, men hon är betydligt piggare och gladare idag.

8 kommentarer:

Hem & Harmoni Marie sa...

Vad duktig du är! Jag broderade sist någon gång i gymnasiet tror jag... kanske skulle sätta igång igen :)
Tack för titten hos mig och hoppas kissen snart är i toppform igen! Kram

Anonym sa...

Åhh sött broderi! :) Hoppas din katt snart blir bättre...

Poppins sa...

Stackars lilla kisse. Men det ska väl bli bättre?
Kul med dina broderier. Ska det bli något av alla dessa små bitar?

Anneli sa...

Men fy vad jobbigt med en sjuk kisse, man blir ju lite rädd när de inte mår bra och de ser ju så ynkliga ut hos veterinären....tur att hon mår bättre nu = ) kram kram

Kattfot sa...

Hem&Harmoni: Riktigt kul är det, själv började jag i våras. Misse mår mycket bättre tack :-)

Karin: Tack snälla!

Poppins: Ja Miranda repar sig, väldigt snabbt! Jodå, jag har en liten fundering på att använda dom på en kudde, men vi får se.

Anneli: Ja usch det är inte alls kul! kramis

Åsas Kammare sa...

Åh, jag gillar detta "fria" broderiet! Man blir glad.
Hoppas Miranda är helt återställd snart. Sist vi var till veterinären med Maja var hon så sur att han inte kunde ge henne någon spruta! Så hon fick tabletter istället vilket inte alls funkar, hon lyckas spotta ur dem varje gång...

Sisah sa...

Schuckelig!

Anonym sa...

Stackars lilla kisse! Det gör ont i en när det måste stickas. Skönt att hon är bättre.