Minnen och glädjeämnen

Borstnejlikor doftar så gott. De får mig alltid att tänka på sommar hos mormor och morfar när jag var liten. Längs soligaste sidan av deras hus växte de i mängder.

Barnsligt glad blev jag i morse när jag drog upp rullgardinen och såg att första rosenskäran slagit ut. Tycker alltid att de är lite sena, särskilt när man direktsår dem. Förra året fick jag vänta ända in i september. Kanske det här är en sort som kommer igång tidigare, Picotee heter den i alla fall.

Tack Lusthuset för utmärkelsen jag fått av dig. Din blogg är ju en av mina favoriter, så det värmer extra mycket! Har varit dålig med att uppdatera bloggen och det känns lite tråkigt. Skrivkramp, tidsbrist, huvudet fullt med annat och intressen som tar sin tid. Har funderat flera gånger på att lägga ner den, men det vill jag ju inte riktigt heller. Tack för att du tänkte på mig :)

Några bloggare jag vill skicka vidare utmärkelsen till är:
  • Merja, med sin trevliga och inspirerande trädgårdsblogg.
  • Jag har sagt det förut, Annica är en bloggerska i proffsklass. Ärligt, humoristisk och med värme skriver hon om sin vardag.
  • I Soffys hörna är det alltid lika rofyllt, hemtrevligt (trots myrorna), kreativt och inspirerande.
  • Clara som tar de underbaraste av bilder!
Ett åskoväder har precis dragit förbi och solen tittar fram. Dags att dra på löpardojjorna och stoppa favoritträningsmusiken i örat. Sen ska det grillas och ätas vit choklad-kladdkaka med hallon. Otäckt gott!

6 kommentarer:

Anneli sa...

Här har oxå regnet varit i farten men för tillfället är det uppehåll, så jag tänker oxå dra på skorna o köra min runda = ) kram

Karin sa...

Borstnejlikor är ljuvliga! Jag har ett par olika som är riktigt mörka. :) Så bra att utmärkelsen gjorde dig glad, jag gillar din blogg och hoppas att du fortsätter! Maten låter mumsig.

Kram Karin

Anonym sa...

Åh tack! Vad du är rar! Och jag hoppas verkligen att du inte slutar blogga. Kanske lusten återvänder i höst? Det är okej att bloggpausa sommartid när annat lockar. Jag förstår känslan. Det tar tid med bloggvärlden men samtidigt är det ju så kul. KRAM

Anonym sa...

Åh, så glad jag blir! Du är så rar, och rolig! Stor kram! ( och sluta inte blogga för guds skull, det gör inget att det är långt mellan inläggen. För den som väntar på något gott...)

Anonym sa...

Hääj syster! Ge mig receptet på vit-choklad kladdkaka!:)
Pratade med mamma, hon förbered kolbullarna. Här har du min blogg,
Mausi.blogg.se

Anonym sa...

Söta fröken Kattfot.....jag smög in här och skulle se vad en kattfröken har för sig så här i semestertider och när jag sitter och läser inläggen så ser jag plötsligt en fin utmärkelse....till mig.....jag blir ju generad...och väldigt GLAD!
Tack så hemskt mycket !
Hoppas att du får en skön semester och mycket härlig sommarläsning och avkoppling! Själv har jag varit ute på sjön några dagar nu och är hemma och bunkrar upp för nästa båtresa....efter några dagar på havet så känner jag att jag måste ut i skogen. Så nu tar jag kameran och mina gummistövlar och vandrar en runda....må väl, söta du!
KRAM!!!!