Septembermorgon

Nog för att jag alltid är morgontrött. Men de senaste tre morgarna har det varit en riktigt pina att kliva upp. Var det september som ställde till det? Termometern visar inte att det blivit kallare, men jag känner mig så kurig. Inte undra på att jag avundas katterna ibland, som kan ligga kvar i sängen...dessutom på eftervärme. Eller så kan man välja att sova i korg!

Varm och glad blev jag när jag upptäckte att jag fått denna fina award av Merja. Tack snälla rara du :) Den skickar jag min tur vidare till Soffy och Zanna.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Å, precis vad jag behövde! Tack kära du!

Sussie sa...

Tack snälla gulliga du, jag blev så glad. Kramar till dig :)

Merja sa...

Mmm..det ser skönt ut..suck:)

Anonym sa...

Skönheten din ser så go ut att jag har lust att försöka plocka ut henne ur datorlådan,,,,,Och tröttheten den känner jag i gen.Det har börjat lukta höst ute och det blåser så att vindspelet på balkongen plingar långa och många plingeling.Sommaren liksom kom av sig i år och luften har nog gått ur många människor i och med det.Din trötthet vänder nog snart då du ska börja höst dekorera på bron med pumpor, mossa och prydnadskål och annat smått och gott,,,,,,Ha det.<3

JULIEK sa...

Å så søtt kattebilde : )

Kattfot sa...

Kicki: Jaa det tror jag också. Ja, där sa du något...är ju dags att börja tänka på lite pynt :) Hoppas det är bra med dig!? Miranda hälsar ;-) *kram*

yvonne sa...

Hej, du har en utmaning på min blogg, om du vill ha den.....

Poppins sa...

Grattis till utmärkelsen - den piggar upp i höstmörkret. Jag förstår kissarna som vill sova länge nu när morgonen är mörkare.
kram

Lusthuset sa...

Åhhh, så mysigt det ser ut...ingen kan väl slappa som en katt. Det värmer ända in i hjärteroten. Ha det bra. Kramis!!

Olle sa...

Jag läste "jag känner mig så kurvig"...haha... Så fel det kan bli... :P

Kram på dig kompis!